Manual de utilizare Alesis Q61

Alesis Q61
7.2 · 5
PDF manual
 · 24 pagini
Engleză
manualAlesis Q61
Q61
QUICKSTART GUIDE
ENGLISH
( 2 - 5 )
GUÍA DE INICIO RÁPIDO
ESPAÑOL
( 6 - 9 )
GUIDE D'UTILISATION RAPIDE
FRANÇAIS
( 10 - 13 )
GUIDA RAPIDA
ITALIANO
( 14 – 17 )
KURZANLEITUNG
DEUTSCH
( 18 - 21 )

Consultați aici manualul pentru Alesis Q61, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria tastaturi midi și a fost evaluat de 5 persoane cu o notă medie de 7.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Alesis Q61 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Alesis și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Alesis să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Midi-keyboard-ul Alesis Q61 are 61 de clape și este compatibil cu portul USB. Conexiunea MIDI-out este prezentă și poate fi alimentat printr-un adaptor de curent continuu de 9 volti. În ceea ce privește caracteristicile sale, nu se poate spune prea multe, deoarece specificațiile tehnice sunt limitate. Cu toate acestea, se poate spune că acest midi-keyboard este un produs util și funcțional, potrivit pentru cei care caută să creeze și să înregistreze muzică electronică și să o utilizeze în contextul live. Designul său simplu și compact îl face ușor de transportat, iar clapele sale sunt sensibile la atingere, funcție utilă pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanțele la pian. Deși nu este cel mai avansat produs de pe piață în ceea ce privește midi-keyboard-urile, Alesis Q61 poate fi un instrument eficient pentru începători sau pentru cei care își doresc un produs fiabil și accesibil la preț.

General
Alesis
Q61 | Q61
tastatură midi
694318013953
Engleză
Manual de utilizare (PDF)
Tastatură
MIDI-tastatură numărul de chei61 taste
Detalii tehnice
Culoarea produsuluiNegru
Conexiune
InterfaţăUSB
MIDI ieşireDa
Managementul energiei
Tip de sursă de curentDC
Tensiunea de intrare9 V
Afișați mai multe

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Alesis Q61 de mai jos.

Este manualul Alesis Q61 disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Alesis Q61 disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate