Manual de utilizare Babboe Big

Babboe Big
9.1 · 1
PDF manual
 · 23 pagini
Engleză
manualBabboe Big

Consultați aici manualul pentru Babboe Big, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria biciclete și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.1. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Babboe Big sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Babboe și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Babboe să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Babboe
Big
bicicletă
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Babboe Big de mai jos.

Cum pot elimina rugina de pe Babboe bicicletă meu?

1. Înmuiați partea ruginită în oțet până când se înmoaie complet. 2. Lasă oțetul să lucreze pe rugină 24 de ore. 3. Îndepărtați rugina cu o perie de sârmă sau cu folie de aluminiu.

Cât de mult ar trebui să fac mișcare ca adult, pe săptămână?

Ca adult, se recomandă să faceți exerciții fizice moderat intensive timp de cel puțin 2,5 ore pe săptămână. Distribuiți activitatea, de preferință, pe mai multe zile.

Este manualul Babboe Big disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Babboe Big disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate