Black & Decker HVLP400

Manual de utilizare Black & Decker HVLP400

(1)
  • www.blackanddecker.eu
    HVLP400
    402111-62 RO
    Traducere a instrucţiunilor originale
Black & Decker HVLP400

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Black & Decker HVLP400 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Black & Decker HVLP400 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Black & Decker HVLP400, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Pulverizatoare de vopsea și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Roemeens. Aveți o întrebare despre Black & Decker HVLP400 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Black & Decker HVLP400

General
Brand Black & Decker
Model HVLP400
Produs Pulverizator de vopsea
EAN 5035048335321
Limbă Roemeens
Tipul fișierului PDF
Detalii tehnice
Putere de intrare 450 W
Capacitate recipient 1200 ml
Culoarea produsului Black,Orange
Greutate şi dimensiuni
Greutate 2800 g

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.