Black & Decker KS880EC

Manual de utilizare Black & Decker KS880EC

(3)
  • www.blackanddecker.eu
    KS880EC
    402011-80 RO
    Traducere a instrucţiunilor originale
Black & Decker KS880EC

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Black & Decker KS880EC sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Black & Decker KS880EC să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Black & Decker KS880EC, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Ferăstraie și a fost evaluat de 3 persoane cu o notă medie de 8.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Roemeens. Aveți o întrebare despre Black & Decker KS880EC sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Black & Decker KS880EC

General
Brand Black & Decker
Model KS880EC
Produs ferăstrău
EAN 5035048147955
Limbă Roemeens
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Lungime lamă 239 milimetri
Caracteristici
Culoarea produsului Black,Red
Culoarea produsului Black,Red
Managementul energiei
Sursă de alimentare AC

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.