Britelite Wazp

Manual de utilizare Britelite Wazp

(1)
Britelite Wazp

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Britelite Wazp sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Britelite Wazp să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Britelite Wazp, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Lanterne și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Britelite Wazp sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Britelite Wazp

General
Brand Britelite
Model Wazp
Produs lanternă
EAN 4897001969407
Limbă Engleză
Tipul fișierului PDF
Design
Tip lanternă Lanternă de mână
Culoarea produsului Aluminiu
Material Aluminiu
Iluminare
Tip de lampă LED
Putere lampă 1
Managementul energiei
Tip baterie Ni-Cad
Număr de baterii acceptate 2
Durată baterie (max) 1
Baterie timp de reîncărcare 8
Greutate şi dimensiuni
Adâncime 201
Greutate 110

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.