Bryton Cardio 35T

Manual de utilizare Bryton Cardio 35T

(1)
 • START/PAUSE/
  STOP/UP
  LAP/MODE/DOWN
  POWER/BACK/
  BACKLIGHT ON
  OK/SETTING/PAGE
  Cardio 35
  User’s Guide
  bb.brytonsport.com
  EN
  1
  2
  3
  4
Bryton Cardio 35T

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Bryton Cardio 35T sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Bryton Cardio 35T să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Bryton Cardio 35T, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Ceasuri sportive și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees. Aveți o întrebare despre Bryton Cardio 35T sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Bryton Cardio 35T

General
Brand Bryton
Model Cardio 35T
Produs ceas sportiv
EAN 885870000424
Limbă Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.