Bushnell Equinox

Manual de utilizare Bushnell Equinox

(1)
 • InstructIon manual
  Model #: 260330
  03-13
  3x30
  D
  igital
  N
  ight VisioN
  M
  oNocular
Bushnell Equinox

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Bushnell Equinox sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Bushnell Equinox să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Bushnell Equinox, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Binocluri și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 6.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză. Aveți o întrebare despre Bushnell Equinox sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Bushnell Equinox

General
Brand Bushnell
Model Equinox
Produs binoclu
EAN 29757260352
Limbă Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Greutate 570
Alte caracteristici
Dimensiuni(LxAxI) 198 x 102 x 57
Performanță
Culoarea produsului Negru
Managementul energiei
Tip baterie CR 123
Operat cu baterii

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.