Canon Legria HF R48

Manual de utilizare Canon Legria HF R48

(1)
 • PUB. DIM-1065-000
  Wi-Fi Basic Setup Guide
  Guide de réglage de base du Wi-Fi
  Anleitung für Wi-Fi-Grundeinstellung
  Guida per la configurazione Wi-Fi di base
  Guía de configuración básica de Wi-Fi
  Wi-Fi基本设置指南
  Wi-Fiセアップ
  Руководство по базовой настройке Wi-Fi
  JP
  EN
  FR
  DE
  IT
  ES
  RU
  ZH
  在使用本产品之前,请务必先仔细阅读本使用说明书。
  请务必妥善保管好本书,以便日后能随时查阅(保留备用)
  请在充分理解内容的基础上,正确使用。
  COPY
Canon Legria HF R48

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Canon Legria HF R48 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Canon Legria HF R48 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Canon Legria HF R48, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Camere video și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Chinees. Aveți o întrebare despre Canon Legria HF R48 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Canon Legria HF R48

General
Brand Canon
Model Legria HF R48
Produs cameră video
EAN 8714574601038
Limbă Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Chinees
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.