Citizen SLD-322RG

Manual de utilizare Citizen SLD-322RG

(1)
Citizen SLD-322RG

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Citizen SLD-322RG sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Citizen SLD-322RG să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Citizen SLD-322RG, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Calculatoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Olandeză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză, Daneză, Polonez. Aveți o întrebare despre Citizen SLD-322RG sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Citizen SLD-322RG

General
Brand Citizen
Model SLD-322RG
Produs calculator
EAN 4562195130246
Limbă Engleză, Olandeză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Portugheză, Daneză, Polonez
Tipul fișierului PDF
Design
Factorul de formă Buzunar
Tipul De bază
Culoarea produsului Orange, White
Husă
Tipul de control Butoane
Număr chei 20
afișaj
Cifre 8
Înclinare ecran
Număr de linii ecran 1
Afișaj iluminat
Al doilea ecran
Memorie
Tip suport media de stocare -
Managementul energiei
Sursă de alimentare Baterie
Tip baterie CR2032

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.