CnMemory Helikopter

Manual de utilizare CnMemory Helikopter

(1)
CnMemory Helikopter

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre CnMemory Helikopter sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari CnMemory Helikopter să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru CnMemory Helikopter, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Jucarii și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.1. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre CnMemory Helikopter sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații CnMemory Helikopter

General
Brand CnMemory
Model Helikopter
Produs jucărie
EAN 4040348410501
Limbă Engleză
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Lățime 280
Adâncime 50
Înălţime 130
Greutate 103
Detalii tehnice
Distanţa maximă de operare 10
Culoarea produsului Argint
Baterie
Tehnologia bateriei Polimer Litiu (LiPo)
Performanţa bateriei 300

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.