Concept LO-7040

Manual de utilizare Concept LO-7040

(1)
 • TE2040
  CZ EN DESK PL LV
  Topinkovač
  Hriankovač
  Opiekacz
  Tosteris
  Toaster
  Toastgerät
Concept LO-7040

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Concept LO-7040 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Concept LO-7040 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Concept LO-7040, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Storcătoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Germană, Polonez, Cehă, Slovacă. Aveți o întrebare despre Concept LO-7040 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Concept LO-7040

General
Brand Concept
Model LO-7040
Produs storcător
EAN 8594049738465
Limbă Engleză, Germană, Polonez, Cehă, Slovacă
Tipul fișierului PDF
Caracteristici
Recipient pentru suc
Culoarea produsului Green, White
Anti-alunecare
Managementul energiei
Putere 150
Material
Material carcasă Din oţel i✗xidabil
Datele de ambalare
Perie de curăţat

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.