DeLonghi EMFI

Manual de utilizare DeLonghi EMFI

(1)
 • De’Longhi Appliances via Seitz, 47 31100 Treviso Italia www.delonghi.com
  1321167IDL/11.14

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre DeLonghi EMFI sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari DeLonghi EMFI să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru DeLonghi EMFI, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Spumante de lapte și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Norvegiană, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Turc, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Arabic. Aveți o întrebare despre DeLonghi EMFI sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații DeLonghi EMFI

Brand DeLonghi
Model EMFI
Produs Spumant de lapte
Limbă Română, Olandeză, Norvegiană, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Turc, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Arabic
Tipul fișierului PDF

Produse înrudite DeLonghi EMFI

  Manuale de produse conexe

  Spumant de lapte DeLonghi

  Adăugați manual

  Aveți un manual pe care doriți să îl adăugați?