Manual de utilizare DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B

DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B
9.2 · 7
PDF manual
 · 16 pagini
Engleză
manualDeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B

Better Everyday

ECAM23260

Get Started

This short guide is not intended
to explain
all the functions
of the appliance.
Please read all the
owner’s instruction booklet
before use.
Video available on
www.youtube.com/delonghiusa

Consultați aici manualul pentru DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria mașini de cafea și a fost evaluat de 7 persoane cu o notă medie de 9.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre DeLonghi și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari DeLonghi să vă ofere un răspuns bun.

Viorel • 17-9-2023Fără comentarii

Am o afisare pe display

Am o afisare pe display
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
Ardelean Emilian • 18-9-2023Fără comentarii

Bună,cum reglez timpul de oprire la 3 ore

Răspundeți la întrebare
Rat V Florin • 25-6-2023Fără comentarii

Bună Ziua .Nu îmi Mai macină cafea .

Răspundeți la întrebare

Numărul de întrebări: 3

DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B este o cafetieră de tip espressor, ideală pentru utilizarea la domiciliu. Dispune de o putere de 1450 w și o presiune maximă de funcționare de 15 bari, ceea ce îi permite să prepare un espresso, un cappuccino sau chiar cafea simplă cu ușurință. Această cafetieră de cafea acceptă doar cafea măcinată, iar rezervorul pentru băutură are o capacitate de doar o ceașcă. Unul dintre avantajele acestei cafetiere este integrarea unui râșniță de cafea, ceea ce îți permite să obții o aromă și o textură perfectă a băuturii. De asemenea, această cafetieră de cafea are un control prin butoane și rotițe, oferind o funcționare ușoară și intuitivă. DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B este compatibil cu un sistem smart, care îți permite să reglezi băutura după preferințele tale. Cafetiera este foarte ușor de curățat și de întreținut. Aceasta cafetieră este concepută să fie amplasată pe blat și este capabilă să facă un singur espresso sau o cană de cafea la un moment dat. De asemenea poți prepara și cappuccino cu spumă de lapte, restaurând senzația de cafenea acasă. În rezumat, DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B este o cafetieră de cafea espressor fiabilă, care îți permite să prepari o varietate de băuturi de cafea cu ușurință. Funcțiile integrate și ușurința în utilizare fac din acest aparat excelent pentru oamenii care doresc să se bucure de o cafea excelentă la domiciliu.

General
DeLonghi
Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B | ECAM 23.260.B
mașină de cafea
8004399002845
Engleză
Manual de utilizare (PDF)
Performanță
Amplasare aparatPe blat
Tipul de produsAparat espresso
Tip de aparat de cafeaSemi-auto
Tip de cafea utilizatCafea măcinată
Rezervor pentru cafea fiartăCeașcă
Capacitate în cupe1 cești
Max presiunii de operare15 bar
Râșniță încorporatăDa
Managementul energiei
Tensiune AC intrare220 - 240 V
Putere1450 W
Programe și funcții preparare hrană
Preparare cafeaDa
Preparare espressoDa
Preparare cappuccinoDa
Ergonomice
Tipul de controlButtons, Rotary
Culoarea produsuluiBlueberry, Stainless steel
Ecran încorporatNu
Afișați mai multe

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B de mai jos.

Cât de des ar trebui să-mi decalcific cafetiera?

Cât de des trebuie decalcificat un aparat de cafea depinde de cât de des este utilizat și de duritatea apei. Dacă se utilizează apă tare, se recomandă să efectuați decalcifierea o dată pe lună, dacă apa este suficient de moale, o dată pe trimestru.

Care este cel mai bun mod de a-mi decalcifia cafetiera?

Pentru decalcifierea aparatului de cafea, se recomandă utilizarea unui agent de decalcifiere lichid, etichetat ca fiind potrivit pentru aparatele de cafea.

Ce este un espresso?

Espresso este o cantitate mică de cafea concentrată.

Cât timp pot păstra boabele de cafea?

Data limită de consum poate fi găsită pe ambalajul boabelor de cafea. Această dată de expirare se aplică atât timp cât punga de cafea rămâne nedeschisă.

Care este cel mai bun mod de a stoca cafeaua?

Se recomandă păstrarea cafelei într-un recipient etanș și curat.

Ce importanță are măcinarea în gustul cafelei?

Modul de măcinare a boabelor de cafea influențează puternic gustul cafelei. Dacă boabele de cafea sunt foarte mărunțite, veți avea un gust mai puternic și dacă măcinarea este mai grosieră, veți avea un gust mai blând.

Este manualul DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru DeLonghi Magnifica Cappuccino Smart ECAM 23.260.B disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate