Manual de utilizare Doro PhoneEasy 100w Duo

Doro PhoneEasy 100w Duo
8.2 · 11
PDF manual
 · 40 pagini
Engleză
manualDoro PhoneEasy 100w Duo

Consultați aici manualul pentru Doro PhoneEasy 100w Duo, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria telefoane și a fost evaluat de 11 persoane cu o notă medie de 8.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Doro PhoneEasy 100w Duo sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Doro și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Doro să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Telefonul Doro PhoneEasy 100w Duo este un model DECT care oferă o serie de funcții utile și caracteristici tehnice. Acesta dispune de o alarmă și funcția de întrerupere a microfonului, permițând utilizatorilor să-și ajusteze nivelul de sunet și să-și protejeze intimitatea. De asemenea, acest telefon este dotat cu sonerie polifonică, oferind 10 melodii diferite pentru a răspunde nevoilor și preferințelor individuale. Dialul repetat este, de asemenea, o caracteristică pe care acest telefon o oferă, permițând utilizatorilor să apeleze rapid numărul de telefon cel mai recent apelat. De asemenea, dispune de funcția de apelare rapidă, permițând utilizatorilor să înregistreze și să apeleze rapid numerele preferate. Capacitatea agenda telefonicului este de 20 de înregistrări, permițând utilizatorilor să stocheze și să acceseze rapid numerele de telefon ale celor dragi. De asemenea, telefonul are capacitatea de a se conecta fără fir, permițând utilizatorilor să rămână în legătură chiar și atunci când sunt într-un alt colț al casei sau în curte. Raza maximă de acoperire în exterior este de 300 de metri, în timp ce în interior este de 50 de metri, asigurând o conexiune stabilă și clară. Cu toate acestea, acest telefon nu are cameră inclusă și nu este compatibil cu Mac. Tipul de baterie utilizat pentru acest telefon este AAA, asigurând o alimentare convenabilă și ușor de înlocuit. În ansamblu, Doro PhoneEasy 100w Duo oferă o gamă de caracteristici și funcționalități utile, fiind un telefon DECT de încredere și durabil.

General
Doro
PhoneEasy 100w Duo | 380100
telefon
7322460055486, 7322460055646
Engleză
Manual de utilizare (PDF)
Performanță
TipulTelefon DECT
Număr de melodii10
Arie de acoperire maximă în exterior300 m
Arie de acoperire maximă în interior50 m
Integrate robot telefonicNu
Caracteristicile managementului
Ceas alarmăDa
Caracteristici ale telefonului
Microfon silenţiosDa
De apel polifoniceDa
Capacitate agenda telefonică20 intrari
DifuzorDa
Receptoare multiple2
Managementul apelurilor
ReapelareaDa
Apelarea rapidăDa
Capacitatea de reapelare listă5
Conexiune
Conexiuni fără firDa
Alte caracteristici
Cameră vieo inclusăNu
Compatibilitate MacNu
Handset tastatura de blocare aDa
Design
Culoarea produsuluiNegru
Managementul energiei
Tip baterieAAA
Timp de vorbire10 h
Timp de aşteptare100 h
Tehnologia baterieiHibrid nichel-metal (NiMH)
Indicații
Indicator baterie capacitateDa
Afișați mai multe

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Doro PhoneEasy 100w Duo de mai jos.

Este manualul Doro PhoneEasy 100w Duo disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Doro PhoneEasy 100w Duo disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate