Doro PhoneEasy 331ph

Manual de utilizare Doro PhoneEasy 331ph

(1)
  • PhoneEasy331ph
Doro PhoneEasy 331ph

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Doro PhoneEasy 331ph sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Doro PhoneEasy 331ph să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Doro PhoneEasy 331ph, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Telefoanele Dect Senior și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Doro PhoneEasy 331ph sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Doro PhoneEasy 331ph

General
Brand Doro
Model PhoneEasy 331ph
Produs Telefon DECT Senior
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF
Caracteristici ale telefonului
Difuzor Da
Locaţia apelantului Bază
De apel polifonice Nu
Managementul apelurilor
Reapelarea Da
Apelarea rapidă Da
Caracteristicile managementului
Control volum Prin rotație
Conexiune
Conexiuni fără fir Nu
Design
Culoarea produsului Alb
Alte caracteristici
Compatibilitate Mac Nu
Montare pe perete Da

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.