Eldom DA26A

Manual de utilizare Eldom DA26A

(1)
 • w w w . e l d o m . e u
  ŻELAZKO Z NAWILŻACZEM
  STEAM IRON
  NAPAŘOVACÍ ŽEHLIČKA
  BÜGELEISEN MIT BEFEUCHTER
  УТЮГ С УВЛАЖНИТЕЛЕМ
  R
  DA26A
  Eldom Sp. z o.o.
  ul. Pawła Chromika 5a, 40-238 Katowice, POLAND
  tel: +48 32 2553340 , fax: +48 32 2530412
Eldom DA26A

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Eldom DA26A sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Eldom DA26A să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Eldom DA26A, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Germană, Polonez, Rusă. Aveți o întrebare despre Eldom DA26A sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Eldom DA26A

General
Brand Eldom
Model DA26A
Produs fier de călcat
Limbă Engleză, Germană, Polonez, Rusă
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.