Electrolux ESI520

Manual de utilizare Electrolux ESI520

(1)
 • 感謝您購買
  Electrolux
  伊萊克斯的
  電熨斗。請詳讀本使用說明書再正
  確地使用。請確認保證書是否正確
  紀錄「購買日期、經銷商店名」,
  和使用說明書一起妥善存放,並將
  回函寄給本公司。
  在使用前請務必詳讀本使用說明書。
  家庭用
  瑞典 伊萊克斯
  蒸氣電熨斗
  Steam Iron
  ESI510/ESI510T
  ESI520/ESI520T
  使用說明書
  Operating Instruction
  - 繁體中文
Electrolux ESI520

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Electrolux ESI520 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Electrolux ESI520 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Electrolux ESI520, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Chineză. Aveți o întrebare despre Electrolux ESI520 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Electrolux ESI520

General
Brand Electrolux
Model ESI520
Produs fier de călcat
Limbă Engleză, Chineză
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.