Hama L39

Manual de utilizare Hama L39

(1)
Hama L39

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Hama L39 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Hama L39 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Hama L39, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Laminatoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: -. Aveți o întrebare despre Hama L39 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Hama L39

General
Brand Hama
Model L39
Produs Laminator
EAN 4007249500489
Limbă -
Tipul fișierului PDF
Caracteristici
Culoarea produsului Negru
Tipul Laminator fierbinte
Viteza de laminare 250
Lăţimea maximă laminare 330
Pre-încălzire ora 6
Grosime minimă săculeț 125
Grosimea maximă a documentului 0.6
Ecran încorporat
Tipul de control Butoane
Număr cilindrii 2
Greutate şi dimensiuni
Lățime 424
Adâncime 118
Înălţime 88

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.