Heinner Perform XI-6060

Manual de utilizare Heinner Perform XI-6060

(1)
 • FIER DE CALCAT
  Model: XI-6060
  www.heinner.ro
  Fier de calcat cu aburi
  Putere: 2400 W
  Culoare: Rosu
Heinner Perform XI-6060

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Heinner Perform XI-6060 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Heinner Perform XI-6060 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Heinner Perform XI-6060, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Engleză, Polonez, Maghiară. Aveți o întrebare despre Heinner Perform XI-6060 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Heinner Perform XI-6060

General
Brand Heinner
Model Perform XI-6060
Produs fier de călcat
Limbă Română, Engleză, Polonez, Maghiară
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.