Hitachi SV12SD

Manual de utilizare Hitachi SV12SD

(1)
Hitachi SV12SD

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Hitachi SV12SD sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Hitachi SV12SD să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Hitachi SV12SD, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Sandere și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Hitachi SV12SD sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Hitachi SV12SD

General
Brand Hitachi
Model SV12SD
Produs Sander
EAN 4966376127832
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Greutate 2800 g
Alte caracteristici
Putere 300 W
Caracteristici
Tip mașină de șlefuit -
Performanță
Viteză în gol (max) 10000 RPM
Diametru orbită 2.4 milimetri
Distanţa dintre axa de rotaţie şi cea de simetrie 1.2 milimetri
Detalii tehnice
Greutate 2800 g
Putere 300 W
Managementul energiei
Sursă de alimentare AC

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.