Hozelock Solar Air Pump

Manual de utilizare Hozelock Solar Air Pump

(1)
 • 3537
  Solar air PumP
  ?
  www.hozelock.com
  1
  Year guarantee
  Ans de garantie
  Jahre garantie
  Jaat garantie
  Años de garantia
  όνια εγγύηση
  Hozelock Ltd.
  Midpoint Park, Birmingham,
  B76 1AB. England
  Tel: +44 (0) 121 313 1122
  www.hozelock.com
  33888-000
Hozelock Solar Air Pump

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Hozelock Solar Air Pump sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Hozelock Solar Air Pump să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Hozelock Solar Air Pump, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fără categorie și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Norvegiană, Sloven, Maghiară, Grec, Turc, Cehă, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Ucrainean. Aveți o întrebare despre Hozelock Solar Air Pump sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Hozelock Solar Air Pump

Brand Hozelock
Model Solar Air Pump
Produs Fără categorie
EAN 5010646055284
Limbă Română, Olandeză, Norvegiană, Sloven, Maghiară, Grec, Turc, Cehă, Finlandeză, Rusă, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Ucrainean
Tipul fișierului PDF

Manuale de produse conexe

Fără categorie Hozelock