HP 30B

Manual de utilizare HP 30B

(1)
 • i
  HP 30b Business Professional
  Quick Start Guide
  Edition 1
  HP Part Number:
  NW238-90201
HP 30B

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre HP 30B sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari HP 30B să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru HP 30B, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Calculatoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre HP 30B sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații HP 30B

General
Brand HP
Model 30B
Produs calculator
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Greutate 115 g
Mărime 3.03 "
Design
Tipul De bază
Factorul de formă Buzunar
Culoarea produsului Argint
afișaj
Cifre - cifre
Număr de linii ecran - linii
Înclinare ecran Nu
Managementul energiei
Tip baterie CR2032
Sursă de alimentare Baterie
Număr de baterii acceptate 2
Performanță
Port USB Nu

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.