Manual de utilizare HP SlateBook x2

HP SlateBook x2
6.5 · 2
PDF manual
 · 58 pagini
Engleză
manualHP SlateBook x2

HP SlateBook 10 x2 PC

Maintenance and Service Guide

Consultați aici manualul pentru HP SlateBook x2, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria tablete și a fost evaluat de 2 persoane cu o notă medie de 6.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre HP SlateBook x2 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre HP și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari HP să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
HP
SlateBook x2
tabletă
887758778845
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre HP SlateBook x2 de mai jos.

De ce depinde viteza de descărcare pe internet?

Viteza de descărcare pe internet depinde de tipul de conexiune pe care îl aveți. Dacă aveți o conexiune de 25 Mb/s, aceasta înseamnă că teoretic ar trebui să puteți descărca 25 MB pe secundă.

Ce dimensiuni de ecran are tabletă meu?

Dimensiunea tabletă dvs. este de obicei exprimat în inci, 1 inch fiind 2,54 centimetri. Dimensiunea indicată reprezintă dimensiunea diagonalei tabletă dvs., dacă măsurați ecranul de la stânga jos la dreapta sus.

Este manualul HP SlateBook x2 disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru HP SlateBook x2 disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate