Hyundai SI 252

Manual de utilizare Hyundai SI 252

(1)
 • NÁVOD K POUŽITÍ / NÁVOD NA POUŽITIE
  INSTRUKCJA OBSŁUGI / INSTRUCTION MANUAL
  HASZNÁLATI ÚTMUTA
  Napařovací žehlička / Naparovacia žehlička
  Żelazko parowe / Steam iron / Gőzölős vasaló
  SI 160
Hyundai SI 252

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Hyundai SI 252 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Hyundai SI 252 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Hyundai SI 252, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 6.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Polonez, Cehă, Slovacă, Maghiară. Aveți o întrebare despre Hyundai SI 252 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Hyundai SI 252

General
Brand Hyundai
Model SI 252
Produs fier de călcat
Limbă Engleză, Polonez, Cehă, Slovacă, Maghiară
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.