IFB 20PG4S

Manual de utilizare IFB 20PG4S

(1)
 • MODEL: 20PG4S
  GRILL MICROWAVE OVEN
  MICROWAVE OVEN OWNERS
  MANUAL
  PLEASE READ THESE OWNER’S MANUAL INSTRUCTIONS CAREFULLY BEFORE
  OPERATION AND KEEP IT FOR FUTURE REFERENCE
  Please record the details of your microwave oven below for future reference:
  Serial no: …………………………………………………………………………………………………..
  Purchase Date: …………………………………………………………………………………………….
IFB 20PG4S

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre IFB 20PG4S sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari IFB 20PG4S să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru IFB 20PG4S, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Cuptoare cu microunde și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre IFB 20PG4S sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații IFB 20PG4S

General
Brand IFB
Model 20PG4S
Produs Cuptor cu microunde
Limbă Engleză
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.