Ikea ANEBODA

Manual de utilizare Ikea ANEBODA

  • ANEBODA

Probleme și întrebări frecvente despre Ikea ANEBODA?

Adresează aici întrebarea ta despre ANEBODA Ikea celorlalți proprietari ai produsului. Oferă o descriere clară și detaliată a problemei și pune întrebarea ta. Cu cât este descrisă mai bine problema ta, cu atât mai ușor le va fi proprietarilor de ANEBODA Ikea să îți ofere un răspuns bun.

Buna ziua, am am un pat Aneboda la care s-a rupt lemnul unde se prinde bara din mijloc, partea de la picioare.Desi patul a fost folosit corespunzator, cand m-am asezat in pat a cazut bara din mijloc, s-a smuls piesa 116791 din rama patului la ambele pozitii (are 2 variante de prindere in functie de grosimea saltelei) . Ar trebui inlocuita placa de lemn de la picioare, ma puteti ajuta cu aceasta piesa ? In cazul in care nu aveti piesa solicitata, va rog sa-mi spuneti ce model de pat aveti la care sa pot utiliza partea metalica a patului si sa schimb doar partea din lemn. Mentinez ca dimensiunea patului este 140x 200. Va multumesc, Camelia 0724384719

camelia, 2015-06-29 09:51:55

Vezi aici gratuit manualul pentru ANEBODA Ikea. Ai citit manualul, dar nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Adresează întrebarea ta altor proprietari de ANEBODA Ikea pe pagina aceasta.