Joby Gorillapod Magnetic

Manual de utilizare Joby Gorillapod Magnetic

(1)
  • www.joby.com
    GPM0210
Joby Gorillapod Magnetic

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Joby Gorillapod Magnetic sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Joby Gorillapod Magnetic să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Joby Gorillapod Magnetic, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Trepiede și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Duits, Grieks, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools. Aveți o întrebare despre Joby Gorillapod Magnetic sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Joby Gorillapod Magnetic

General
Brand Joby
Model Gorillapod Magnetic
Produs trepied
EAN 854630001513
Limbă Engels, Duits, Grieks, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Greutate 45 g
Dimensiuni(LxAxI) 30 x 30 x 150 milimetri
Înălţime (max) 150 milimetri
Caracteristici
Culoarea produsului Negru
Greutate maximă capacitate 0.325 kilograme
Scop Camere digitale / cu film
Număr de picioare 3 picior(picioare)
Material ABS synthetics,Rubber

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.