Kenwood KN450

Manual de utilizare Kenwood KN450

(1)
  • KN400
    KN450
    2395 KN400/4 50 Knife Multiling 26/2/02 3:29 pm Page 2
Kenwood KN450

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Kenwood KN450 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Kenwood KN450 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Kenwood KN450, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Cuțite electrice și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Deens, Duits, Spaans, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds, Turks. Aveți o întrebare despre Kenwood KN450 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Kenwood KN450

General
Brand Kenwood
Model KN450
Produs cuțit electric
EAN 5011423070087
Limbă Engels, Deens, Duits, Spaans, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds, Turks
Tipul fișierului PDF
Caracteristici
Lame din oţel inoxidabil Da
Maşine de apă-piese de rezerva Da
Lamă detașabilă Da
Design
Uşor de curăţat Da
Material carcasă Din material plastic
Culoarea produsului Alb
Managementul energiei
Putere 100 W

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.