Manual de utilizare Kenwood Multipro Compact FDM301SS

Kenwood Multipro Compact FDM301SS
8.4 · 4
PDF manual
 · 237 pagini
Engleză
manualKenwood Multipro Compact FDM301SS

TYPE: FDM30

instructions
istruzioni
instrucciones
Bedienungsanleitungen
gebruiksaanwijzing
Instrukcja obsługi
instruções

Consultați aici manualul pentru Kenwood Multipro Compact FDM301SS, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria aparate de bucătărie și a fost evaluat de 4 persoane cu o notă medie de 8.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Kenwood Multipro Compact FDM301SS sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Kenwood și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Kenwood să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Kenwood Multipro Compact FDM301SS este o mașină de bucătărie excelentă pentru utilizarea zilnică. Aceasta oferă multiple funcții pentru a vă ajuta să gătiți o varietate de mâncăruri într-un mod simplu și eficient. Are o capacitate mare de 2,1 litri, ceea ce o face potrivită pentru a procesa alimente în cantități mai mari. Cu ajutorul celor țase accesorii incluse, puteți căta, felia și toca alimentele în mod facil și rapid. De asemenea, puteți utiliza funcția de blender pentru a prepara sucuri și smoothie-uri. Carcasa din oțel inoxidabil conferă mașinii un aspect modern și elegant și o face și ușor de întreținut. Motorul puternic de 800 de watti asigură performanțe bune și o viteză constantă chiar și în timpul utilizării îndelungate. De asemenea, mașina de bucătărie Kenwood Multipro Compact FDM301SS este sigură și ușor de curățat. Cu ajutorul butonului de reglare a vitezei, puteți ajusta cu ușurință viteza, în funcție de cerințele rețetei. În plus, este dotat cu un coș de depozitare pentru accesorii, astfel încât acestea să nu fie întotdeauna împrăștiate prin bucătărie. În ansamblu, Kenwood Multipro Compact FDM301SS este o opțiune excelentă și accesibilă pentru a vă îmbunătăți experiența de gătit și a economisi timp.

General
Kenwood
Multipro Compact FDM301SS
aparat de bucătărie
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Kenwood Multipro Compact FDM301SS de mai jos.

Care este diferența dintre un aparat de bucătărie și un robot de bucătărie?

O mașină de bucătărie este potrivită pentru frământarea aluatului sau amestecarea aluatului, iar un robot de bucătărie este potrivit pentru tăiere, tocare sau piure.

Pot pune lichide calde în aparat de bucătărie?

Lichidele calde ar trebui să se răcească la temperatura camerei înainte de a fi introduse în aparat de bucătărie.

Nu se formează nicio bilă când fac aluat, de ce?

Adăugați puțină apă.

Poate Kenwood aparat de bucătărie meu să fie folosit în mașina de spălat vase?

Multe aparate de bucătărie au piese sigure pentru mașina de spălat vase. Este recomandat să căutați întotdeauna, în funcție de produs, ce părți sunt sigure pentru mașina de spălat vase și ce părți nu.

Este manualul Kenwood Multipro Compact FDM301SS disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Kenwood Multipro Compact FDM301SS disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate