Manual de utilizare King K 1718

(1)
 • Model No: K 1718 Glissa
  Buharlı Ütü / Steam Iron
  Kullanma Kılavuzu / Instruction Manual
  K 1718
  Glissa
  Buharlı Ütü
  Steam Iron

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre King K 1718 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari King K 1718 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru King K 1718, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Turc. Aveți o întrebare despre King K 1718 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații King K 1718

General
Brand King
Model K 1718
Produs fier de călcat
Limbă Engleză, Turc
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.