Manual de utilizare Koelstra Gen

Koelstra Gen
7.5 · 1
PDF manual
 · 40 pagini
Engleză
manualKoelstra Gen
user manual
GEN

Consultați aici manualul pentru Koelstra Gen, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria carucioare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Koelstra Gen sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Koelstra și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Koelstra să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Koelstra
Gen
cărucior
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Koelstra Gen de mai jos.

Care cărucior este potrivită pentru un nou-născut?

Cel mai important, bebelușul ar trebui să poată sta întins. Acest lucru îl ajută să respire ușor și susține dezvoltarea plămânilor.

Cât timp folosesc un cărucior?

Este uzual să folosiți un cărucior până când copilul ajunge la vârsta de 36 de luni.

Este sigur pentru un copil să doarmă într-un cărucior?

Nu, bebelușul s-ar putea sufoca. Dacă un bebeluș adoarme în cărucior, copilul trebuie scos din cărucior și așezat într-un leagăn. Odată adormit, scoateți copilul afară și puneți-l în propriul leagăn cât mai curând posibil.

Este manualul Koelstra Gen disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Koelstra Gen disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate