Konig CMP-USBHDMI10

Manual de utilizare Konig CMP-USBHDMI10

(1)
Konig CMP-USBHDMI10

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Konig CMP-USBHDMI10 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Konig CMP-USBHDMI10 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Konig CMP-USBHDMI10, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Convertoare audio / video și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds. Aveți o întrebare despre Konig CMP-USBHDMI10 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Konig CMP-USBHDMI10

General
Brand Konig
Model CMP-USBHDMI10
Produs convertor Audio / video
EAN 5412810154531
Limbă Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Zweeds
Tipul fișierului PDF
Conexiune
Conector 1 USB
Conector 2 HDMI
Conector 1 gen Mamă
Conector 2 genuri Mamă
Performanță
Culoarea produsului Negru
Greutate şi dimensiuni
Înălţime 15 milimetri
Adâncime 76 milimetri
Lățime 43 milimetri

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.