Little Doctor LD-60

Manual de utilizare Little Doctor LD-60

(1)
 • Ciśnieniomierz mechaniczny LD
  do pomiaru ciśnienia tętniczego krwi
  Instrukcja obsługi
  Blood Pressure Monitor
  Instruction Manual
  LD-60, LD-61, LD-70, LD-70NR,
  LD-71, LD-71A, LD-80
  POL ENG
Little Doctor LD-60

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Little Doctor LD-60 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Little Doctor LD-60 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Little Doctor LD-60, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Sphygmomanometru și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Polonez. Aveți o întrebare despre Little Doctor LD-60 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Little Doctor LD-60

General
Brand Little Doctor
Model LD-60
Produs sphygmomanometru
Limbă Engleză, Polonez
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.