Logitech Flight Yoke System

Manual de utilizare Logitech Flight Yoke System

(1)
  • FLIGHT YOKE SYSTEM
    Professional Yoke and Throttle Quadrant Simulation Controller
    USER GUIDE
    logitechG.com
Logitech Flight Yoke System

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Logitech Flight Yoke System sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Logitech Flight Yoke System să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Logitech Flight Yoke System, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Controlere și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Finlandeză, Ucrainean, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Turc, Norvegiană, Engleză, Rusă, Polonez, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Arabic. Aveți o întrebare despre Logitech Flight Yoke System sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Logitech Flight Yoke System

Brand Logitech
Model Flight Yoke System
Produs controler
Limbă Română, Olandeză, Finlandeză, Ucrainean, Croat, Sloven, Maghiară, Grec, Slovacă, Turc, Norvegiană, Engleză, Rusă, Polonez, Portugheză, Suedeză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Arabic
Tipul fișierului PDF

Manuale de produse conexe

controler Logitech