Logitech Harmony 1100

Manual de utilizare Logitech Harmony 1100

(1)
 • User
  Manual
  Version 1.0
  User
  Manual
  Version 1.1
Logitech Harmony 1100

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Logitech Harmony 1100 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Logitech Harmony 1100 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Logitech Harmony 1100, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Telecomenzi și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels. Aveți o întrebare despre Logitech Harmony 1100 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Logitech Harmony 1100

Atunci când performanța este prioritatea dvs., mizați pe o tehnologie dovedită și de încredere. Cu celula cilindrică a b...
General
Brand Logitech
Model Harmony 1100
Produs telecomandă
EAN 5099206011281
Limbă Engels
Tipul fișierului PDF
afișaj
Diagonala afișajului 3.5 "
Baterie
Tehnologia bateriei Litiu-Ion (Li-Ion)
Alte caracteristici
Sisteme de operare compatibile Windows 2000, XP, Vista\nMac OS X 10.3 – 10.5
null
Cerinţe de sistem
Compatibilitate Mac Da
CD-ROM necesare Da
USB necesare Da
Conţinutul de ambalaje
Baterii incluse Da
Adaptor AC legat Da
Ghid de iniţiere rapidă Da
Cabluri incluse USB
Design
Tipul de intrare Ecran tactil

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.