LRP S10 Blast BX RTR

Manual de utilizare LRP S10 Blast BX RTR

(1)
  • M A N U A L G E B R A U C H S A N W E I S U N G
LRP S10 Blast BX RTR

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre LRP S10 Blast BX RTR sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari LRP S10 Blast BX RTR să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru LRP S10 Blast BX RTR, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Jucarii și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.1. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Duits. Aveți o întrebare despre LRP S10 Blast BX RTR sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații LRP S10 Blast BX RTR

General
Brand LRP
Model S10 Blast BX RTR
Produs jucărie
EAN 4250068137286
Limbă Engels, Duits
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Greutate 1680 g
Lățime 248 milimetri
Caracteristici
Banda de frecvenţă 2.4 GHz
Baterie
Tehnologia bateriei Hibrid nichel-metal (NiMH)
Performanţa bateriei 1600 mAh

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.