Manual de utilizare Luxor Wa 1200 a

Luxor Wa 1200 a
8.2 · 7
PDF manual
 · 16 pagini
-
manualLuxor Wa 1200 a

Consultați aici manualul pentru Luxor Wa 1200 a, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria masini de spalat și a fost evaluat de 7 persoane cu o notă medie de 8.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: -. Aveți o întrebare despre Luxor Wa 1200 a sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Luxor și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Luxor să vă ofere un răspuns bun.

Mihaela Valeria Ilioiu • 27-1-2023Fără comentarii

Când programez mașină la un program ,mașina baga apa,trage dero pe urmă sta un pic ,cuva nu se învârte iar pe urmă se aprind ambele beculete de lângă bunton vezi in imaginea de mai josCe trebuie făcut?

Când programez mașină la un program ,mașina baga apa,trage dero pe urmă sta un pic ,cuva nu se învârte iar pe urmă se aprind ...
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
Cotoarba • 1-2-2023Fără comentarii

Buna ziua!Sunt interesat sa cumpar o masina de spalat Luxor.Unde pot branza.Multumesc!

Răspundeți la întrebare

Numărul de întrebări: 2

Mașină de spălat rufe Luxor Wa 1200 a este un electrocasnic care îndeplinește funcția de spălare și uscare a rufelor. Dispune de o capacitate mare de spălare, de până la 12 kg de rufe, astfel încât face față cu ușurință unei cantități mari de rufe. Această mașină de spălat rufe are un consum mic de energie și apă, ceea ce o face o alegere bună pentru cei care doresc să economisească bani și să aibă un impact mai mic asupra mediului. Cu ajutorul tehnologiei moderne, această mașină de spălat oferă mai multe programe de spălare, în funcție de necesitățile utilizatorului: de la programe de spălare rapidă sau la temperaturi scăzute, până la programe de spălare intensivă sau cu uscare integrată. De asemenea, dispune de o serie de funcții suplimentare, precum controlul electronic al temperaturii, funcția de încărcare de sus, sistemul de protecție împotriva scurgerii de apă și un design modern și elegant. În concluzie, mașina de spălat rufe Luxor Wa 1200 a este un electrocasnic practic și eficient, care îmbină tehnologia modernă cu performanța și economia de energie.

General
Luxor
Wa 1200 a
mașină de spălat
-
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Luxor Wa 1200 a de mai jos.

Ce temperatură ar trebui să folosesc pentru rufele mele?

Eticheta de spălare a articolului de îmbrăcăminte indică temperatura de spălare recomandată.

Trebuie să folosesc un agent decalcifiant pentru mașina de spălat?

Nu este necesar să utilizați un agent decalcifiant. Depunerile de calciu pot fi prevenite prin limitarea spălării la temperaturi ridicate și utilizarea cantității recomandate de detergent pe spălare.

Cum pot preveni mirosul mașinii de spălat?

Mirosurile neplăcute pot fi evitate prin spălarea ocazională la temperatura apei de 60 de grade și utilizarea cantității recomandate de detergent pe spălare.

Este manualul Luxor Wa 1200 a disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Luxor Wa 1200 a disponibil în Română. Acest manual este disponibil în - .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate