Manual de utilizare M-Audio Axiom 25

M-Audio Axiom 25
9 · 6
PDF manual
 · 49 pagini
Engleză
manualM-Audio Axiom 25
Axiom DirectLink for Reason and Record
User Guide
®

Consultați aici manualul pentru M-Audio Axiom 25, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria tastaturi midi și a fost evaluat de 6 persoane cu o notă medie de 9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre M-Audio Axiom 25 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre M-Audio și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari M-Audio să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Midi-keyboard-ul M-Audio Axiom 25 este un dispozitiv compact, construit cu materiale de calitate, ce oferă acces la o gamă largă de funcții și ajustări muzicale. Axiom 25 este potrivit pentru muzicieni care vor să experimenteze în producția muzicală acasă sau în studiouri de înregistrare. Tastatura are 25 de clape, o gamă largă de badge-uri și rotative pentru controlul efectelor, precum și un ecran LCD pentru a afișa detalii importante privind sunetul și setările. Cu o conexiune USB, utilizatorul poate conecta dispozitivul la un calculator sau alta platformă electronică și să înceapă să experimenteze cu diferite sunete și ajustări. Axiom 25 poate fi, de asemenea, utilizat cu diferite programe software pentru producția muzicală, cum ar fi Ableton Live sau Cubase. Layout-ul ergonomic și calitatea construcției fac din Axiom 25 un dispozitiv durabil și ușor de utilizat. Tastatura este semi-ponderată, sensibilă la viteza cu care este apăsată, oferind astfel o experiență de redare precisă și autentică. În general, M-Audio Axiom 25 este un instrument MIDI compact, dar puternic, ce oferă o gamă largă de funcții și control pentru producția muzicală acasă sau în studio.

General
M-Audio
Axiom 25
tastatură midi
4571132552034
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre M-Audio Axiom 25 de mai jos.

Este manualul M-Audio Axiom 25 disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru M-Audio Axiom 25 disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate