Manual de utilizare M-Audio Axiom 61

M-Audio Axiom 61
8.6 · 8
PDF manual
 · 49 pagini
Engleză
manualM-Audio Axiom 61
Axiom DirectLink for Reason and Record
User Guide
®

Consultați aici manualul pentru M-Audio Axiom 61, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria tastaturi midi și a fost evaluat de 8 persoane cu o notă medie de 8.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre M-Audio Axiom 61 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre M-Audio și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari M-Audio să vă ofere un răspuns bun.

LiviuMarcus • 26-12-2022Fără comentarii

Va rog cine poate sa-mi spună care sunt pașii de punere in functiune pentru orga Axiom 61

Va rog cine poate sa-mi spună care sunt pașii de punere in functiune pentru orga  Axiom 61
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare

Numărul de întrebări: 1

M-Audio Axiom 61 este un controler MIDI de tastatură pentru producția muzicală și înregistrare. Tastatura contorizează 61 de clape cu sensibilitate la atingere, care pot fi atribuite oricărei funcții dorite pentru a vă personaliza producția muzicală. Controlerul are o gamă largă de funcții, cum ar fi 8 pad-uri de baterie, 9 fadere și 8 butoane asignabile, care emit semnale de control MIDI pentru a permite controlul de la distanță al altor dispozitive. Axiom 61 include și o serie de difuzoare LCD pentru a indica modurile de funcționare și configurarea. Conexiunile de intrare și ieșire MIDI permit utilizatorilor să conecteze instrumente, hardware și dispozitive software pentru a crea muzică. De asemenea, Axiom 61 are un conector USB pentru a se conecta la un computer și a se integra cu programele de producție muzicală compatibile. M-Audio Axiom 61 este un instrument puternic pentru producția muzicală, care oferă o gamă largă de funcții și caracteristici, permitând utilizatorilor să personalizeze producția muzicală și să experimenteze sunetele creative.

General
M-Audio
Axiom 61
tastatură midi
724643115401
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre M-Audio Axiom 61 de mai jos.

Este manualul M-Audio Axiom 61 disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru M-Audio Axiom 61 disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate