Manual de utilizare M-Audio Oxygen 25

M-Audio Oxygen 25
8.7 · 12
PDF manual
 · 36 pagini
Engleză
manualM-Audio Oxygen 25

User Guide

English ( 2 – 31 )

Appendix

English ( 32 – 34 )

Consultați aici manualul pentru M-Audio Oxygen 25, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria tastaturi midi și a fost evaluat de 12 persoane cu o notă medie de 8.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre M-Audio Oxygen 25 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre M-Audio și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari M-Audio să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

M-Audio Oxygen 25 este un controller MIDI subțire și portabil ce poate fi utilizat cu instrumentele și echipamente de studio virtual și fizic cu ajutorul portului USB MIDI. Acesta este proiectat cu 25 de clape cu sensibilitate la atingere care oferă o gamă completă de octane și se pot utiliza pentru a crea diferite tipuri de sunete și ritmuri. Alte caracteristici includ un fader dedicat și 8 butoane rotative ce pot fi utilizate pentru a controla nivelurile de sunet și modificările de ton. Există, de asemenea, butoane de transport dedicate și o secțiune cu butoane de control ajustabile pentru a permite utilizatorilor să creeze și să controleze secvențe eficiente. Cu toate acestea, pontențialul de a fi conectat la mai multe dispozitive MIDI și posibilitatea de a fi utilizat fără a necesita baterii sau un adaptor proprie, face din acest produs una dintre cele mai populare opțiuni de controller MIDI. În general, cu M-Audio Oxygen 25 puteți să controlați instrumentele și echipamentele MIDI și, de asemenea, să ajustați nivelurile de sunet cu o mare precizie și control.

General
M-Audio
Oxygen 25
tastatură midi
724643115340
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre M-Audio Oxygen 25 de mai jos.

Este manualul M-Audio Oxygen 25 disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru M-Audio Oxygen 25 disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate