Manual de utilizare M-Audio Oxygen 49

M-Audio Oxygen 49
8.6 · 12
PDF manual
 · 46 pagini
Engleză
manualM-Audio Oxygen 49

Oxygen Series

User Guide

M
-
AUDIO

Consultați aici manualul pentru M-Audio Oxygen 49, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria tastaturi midi și a fost evaluat de 12 persoane cu o notă medie de 8.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre M-Audio Oxygen 49 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre M-Audio și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari M-Audio să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Midi-keyboard-ul M-Audio Oxygen 49 este un instrument digital ce are un număr de 49 de clape, o lățime de 737 milimetri, o adâncime de 239 milimetri și o înălțime de 94 de milimetri. Greutatea sa este de 2900 de grame. Pentru a funcționa, are nevoie de un procesor cu o frecvență minimă de 1 GHz și de o memorie RAM de cel puțin 512 MB. Acest midi-keyboard este compatibil cu mai multe sisteme de operare Windows, inclusiv Windows 7 și Windows Vista. De asemenea, este compatibil și cu Mac OS X 10.4 și OS X 10.5 Leopard. M-Audio Oxygen 49 este potrivit pentru producerea muzicii, precum și pentru compunerea și aranjarea melodiilor. Clapele sunt sensibile la atingere, ceea ce face posibilă obținerea unor dinamici și expresii unice în timpul sesiunilor de înregistrare și playback. Designul are o formă ergonomică și poate fi ușor de manevrat atunci când lucrezi cu diferite funcții ale dispozitivului. Este construit din materiale de calitate, ceea ce îi oferă rezistență și durabilitate. În concluzie, midi-keyboard-ul M-Audio Oxygen 49 este un dispozitiv digital util în procesul de producție muzicală. Are un număr mare de clape, o sensibilitate crescută și este compatibil cu mai multe sisteme de operare. De asemenea, are un design ergonomic și este construit din materiale de calitate.

General
M-Audio
Oxygen 49 | 113724
tastatură midi
Engleză
Manual de utilizare (PDF)
Tastatură
MIDI-tastatură numărul de chei49 taste
Conexiune
Interfaţă-
Greutate şi dimensiuni
Lățime737 milimetri
Adâncime239 milimetri
Înălţime94 milimetri
Greutate2900 g
Cerinţe de sistem
Minimum de procesor(tip de)1GHz
Minimum de memorie RAM512 Mega bites
Sisteme de operare Windows suportateWindows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Sisteme de operare Mac suportateMac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard
Managementul energiei
Tip de sursă de curent-
Afișați mai multe

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre M-Audio Oxygen 49 de mai jos.

Care este greutatea M-Audio Oxygen 49?

M-Audio Oxygen 49 are o greutate de 2900 g.

Care este înălțimea M-Audio Oxygen 49?

M-Audio Oxygen 49 are o înălțime de 94 milimetri.

Care este lățimea M-Audio Oxygen 49?

M-Audio Oxygen 49 are o lățime de 737 milimetri.

Care este adâncimea M-Audio Oxygen 49?

M-Audio Oxygen 49 are o adâncime de 239 milimetri.

Este manualul M-Audio Oxygen 49 disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru M-Audio Oxygen 49 disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate