Marshall Major III Bluetooth

Manual de utilizare Marshall Major III Bluetooth

(19)
  • USER MANUAL
    MARSHALLHEADPHONES.COM
    MAJOR III BLUETOOTH
    ®
    – ON EAR
Marshall Major III Bluetooth

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 1

Aveți o întrebare despre Marshall Major III Bluetooth sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Marshall Major III Bluetooth să răspundă corect la întrebarea dvs..

Costea , 2020-02-29 18:47:53 Fără comentarii

Nu mi gaseste telefonul nimic nici tableta nici televizorul

Întrebarea ta/ răspunsul tău

Consultați aici manualul pentru Marshall Major III Bluetooth, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Căști și a fost evaluat de 19 persoane cu o notă medie de 7.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română, Olandeză, Finlandeză, Indoneziană, Croat, Chineză, Maghiară, Slovacă, Turc, Norvegiană, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Ucrainean. Aveți o întrebare despre Marshall Major III Bluetooth sau aveți nevoie de ajutor?

Specificații Marshall Major III Bluetooth

Brand Marshall
Model Major III Bluetooth
Produs cască
Limbă Română, Olandeză, Finlandeză, Indoneziană, Croat, Chineză, Maghiară, Slovacă, Turc, Norvegiană, Engleză, Polonez, Daneză, Portugheză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Germană, Ucrainean
Tipul fișierului PDF

Manuale de produse conexe

cască Marshall