Nikon SB-700

Manual de utilizare Nikon SB-700

(1)
 • SB
  -
  700
  User’s Manual
  SB
  -
  700
  Autofocus Speedlight
  En
  En
Nikon SB-700

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Nikon SB-700 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Nikon SB-700 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Nikon SB-700, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Unități bliț și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Frans. Aveți o întrebare despre Nikon SB-700 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Nikon SB-700

General
Brand Nikon
Model SB-700
Produs unitate bliț
EAN 18208048083
Limbă Engels, Frans
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Greutate 360 g
Dimensiuni(LxAxI) 71 x 104.5 x 126 milimetri
Caracteristici
Timp aproximativ de reciclare 2.5 s
Compatibilitate Nikon DSLR
Numărul ghidului de blit-uri 28 m
Culoarea produsului Negru
Compatibilitate mărci aparate foto Nikon
Managementul energiei
Număr de baterii acceptate 4
Tip baterie AA
Tensiunea de intrare 1.5 V

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.