Manual de utilizare Nissan Qashqai (2017)

Nissan Qashqai (2017)
8.3 · 95
PDF manual
 · 508 pagini
Engleză
manualNissan Qashqai (2017)

2017 QASHQAI

OWNER’S MANUAL
and MAINTENANCE INFORMATION
For your safety, read carefully and keep in this vehicle.

Consultați aici manualul pentru Nissan Qashqai (2017), gratuit. Acest manual se încadrează în categoria mașini și a fost evaluat de 95 persoane cu o notă medie de 8.3. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Nissan Qashqai (2017) sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Nissan și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Nissan să vă ofere un răspuns bun.

Grzegorz • 15-3-2020Fără comentarii

În loc să arate numărul de kilometri parcurși, apare 861.4 A (litera A mare este încadrată)? Ce înseamnă aceasta și cum pot restabili kilometrajul?

În loc să arate numărul de kilometri parcurși, apare 861.4 A (litera A mare este încadrată)? Ce înseamnă aceasta și cum pot r...
Vezi fotografia
Acest mesaj a fost tradus automat
Răspundeți la întrebare
Biga Alexandru • 9-3-2023Fără comentarii

Ce ulei motor trebue la 1.5 dci

Ce ulei motor trebue la 1.5 dci
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
L, Dumitru, • 26-10-2022Fără comentarii

Nu apar km la bord.

Nu apar km la bord.
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
Driu adrian • 27-8-2021Fără comentarii

Cum se selecteaza drumurile cu taxa,si fara taxa

Cum se selecteaza drumurile cu taxa,si fara taxa
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
Rene • 15-8-2020Fără comentarii

Cum pot fi activate automatizarea pentru farurile de întâlnire pe Nissan Qashqai j11b? Momentan este dezactivată.

Acest mesaj a fost tradus automat
Răspundeți la întrebare
Mirosław Gradowski • 23-9-2020Fără comentarii

Cum să dezactivez automatul de pliere a oglinzilor laterale la Nissan Qashqai (2017)?

Acest mesaj a fost tradus automat
Răspundeți la întrebare
Strainu Teo • 10-10-2021Fără comentarii

Ce fel de ulei de motor folosesc?

Răspundeți la întrebare
BUJA ION • 5-9-2022Fără comentarii

Aveti manual (instructiuni de utilizare) pentru Nissan Qashqai j11 /2015 in limba romana ?

Răspundeți la întrebare
cuciureanu iulian • 28-3-2023Fără comentarii

manual utiliazre nissan qashqai 1,6 motorina 2017

Răspundeți la întrebare
Vali • 3-2-2023Fără comentarii

Unde este situat rezervorul pentru lichidul de spălare parbiz

Răspundeți la întrebare

Numărul de întrebări: 16

Nissan Qashqai (2017) este un autoturism de dimensiuni medii, cu design modern și linii aerodinamice. Modelul cu cinci uși are o capacitate de transport de până la cinci persoane, oferind spațiu suficient împreună cu un portbagaj spațios potrivit pentru nevoile zilnice de transport. Motorizarea Nissan Qashqai (2017) este de patru cilindri, iar cutia de viteze poate fi manulă sau automată. Autoturismul este disponibil atât în variantă diesel, cât și benzina, care sunt suficient de economice. Nissan Qashqai (2017) este echipat cu diverse opțiuni de siguranță, precum sistemul de control al stabilității, sistemul de frânare cu antiblocare (ABS) și șase airbag-uri, prevăzute pentru a proteja pasagerii în cazul unui accident. Interiorul autovehiculului recreează o atmosferă confortabilă și ergonomică, cu un design sofisticat, dar simplu. Printre dotările standard se numără sistemul audio, climatizarea automată, computerul de bord și sistemul de navigație. Nissan Qashqai (2017) este un autoturism bine construit, fiabil și cu o mașină perfectă pentru cei care sunt în căutarea unui autovehicul de familie cu o capacitate sporită de transport și dotări tehnologice avansate.

General
Nissan
Qashqai (2017)
mașină
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Nissan Qashqai (2017) de mai jos.

Cum convertesc mile în kilometri?

1 milă are 1,609344 kilometri și 1 kilometru are 0,62137119 mile.

Unde pot găsi numărul meu VIN Nissan?

Locația numărului VIN al mașinii diferă în funcție de marcă și tipul de mașină. Codul poate fi ștampilat pe cadrul mașinii sau montat pe o placă. Cel mai bine este să consultați manualul Nissan Qashqai (2017) pentru locația exactă a numărului VIN.

Ce este un număr VIN?

Numărul VIN al unei mașini este un număr de identificare unic pentru fiecare mașină. Abrevierea VIN vine, ca atare, de la denumirea sa în engleză: Vehicle Identification Number (Numărul de identificare al vehiculului).

Când are Nissan mea nevoie de întreținere?

Este necesară o întreținere regulată pentru fiecare mașină. Cât de des are nevoie mașina de întreținere și ce anume trebuie făcut, veți găsi în instrucțiunile de întreținere. Pentru servicii periodice majore, acest lucru ar trebui să se facă în general la fiecare 2 ani sau după 30.000 de kilometri.

Când ar trebui să schimb lichidul de frână la Nissan meu?

Se recomandă schimbarea lichidului de frână la fiecare doi ani.

Care este diferența dintre benzina E10 și E5?

Benzina E10 conține până la zece la sută etanol, în timp ce benzina E5 va conține mai puțin de cinci la sută etanol. Ca urmare, procentul de benzină E10 este mai mic decât cel al benzinei E5, ceea ce îl face mai puțin rău pentru mediu.

Una sau mai multe uși nu se vor deschide din interior. Acum ce se întâmplă?

Încuietoarea este cel mai probabil setată la încuietoarea de siguranță pentru copii, deci nu poate fi deschisă din interior. Modul de dezactivare a blocării de siguranță pentru copii diferă în funcție de marcă și tip.

Radio-ul meu nu se deschide, ce pot să fac?

Dacă radioul auto nu pornește, înseamnă că nu se alimentează corect. Verificați dacă firul roșu este conectat la sursa de alimentare de contact și firul galben la sursa de alimentare constantă.

Este manualul Nissan Qashqai (2017) disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Nissan Qashqai (2017) disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate