Manual de utilizare Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade

Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade
6.9 · 1
PDF manual
 · 290 pagini
Engleză
manualNuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade

Installation and User Guide

Version 12

Manual

Consultați aici manualul pentru Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Soft-uri recunoaștere vorbire și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 6.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Index

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Specificații Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade

Mai jos veți găsi specificațiile produsului și specificațiile manuale ale Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade.

General
Brand Nuance
Model Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade
Produs Soft recunoaștere vorbire
EAN 5031199036582
Limbă Engleză
Tipul fișierului Manual de utilizare (PDF)

Întrebări frecvente

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Nuance Dragon Naturally Speaking Premium 12.0 Upgrade de mai jos.

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate