OBH Nordica Mini Cross Travel

Manual de utilizare OBH Nordica Mini Cross Travel

(1)
 • Mini-Cross
  Travel Steam Iron
  Easy ironing on the go
  Dual
  voltage
  2
  Power
  cord
  Ceramic sole
  plate
  Steam
  shot
  2125_IDV_0313.indd 1 2013-06-05 11:11:23
OBH Nordica Mini Cross Travel

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre OBH Nordica Mini Cross Travel sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari OBH Nordica Mini Cross Travel să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru OBH Nordica Mini Cross Travel, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Fiare de călcat și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză, Suedeză, Daneză, Norvegiană, Finlandeză. Aveți o întrebare despre OBH Nordica Mini Cross Travel sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații OBH Nordica Mini Cross Travel

General
Brand OBH Nordica
Model Mini Cross Travel
Produs fier de călcat
Limbă Engleză, Suedeză, Daneză, Norvegiană, Finlandeză
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2020 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.