Manual de utilizare PerfectPro DAB+Box

PerfectPro DAB+Box
9.9 · 1
PDF manual
 · 89 pagini
Engleză
manualPerfectPro DAB+Box
noitcurtsni gnitarepO
iolpmed edoM
ojenam ed snoiccurtsnI
gnizjiwnaaskiurbeG
gnutielnasgnuneideB
BG
F
E
LN
D
FM RDS / DAB Digital Radio
DAB+ / FM-RDS / Aux-in Ultrarobuuste radio-ontvanger
Récepteur radio DAB+ / FM-RDS / Aux-in ultra-robuste
DAB+ / UKW-RDS / Aux Ultra-Rugged Radioempfänger
3A81X26L00000

DAB+BOX

Operating instruction
Gebruiksaanwijzing
Mode d’emploi
Bedienungsanleitung
GB
NL
F
D

Consultați aici manualul pentru PerfectPro DAB+Box, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria radiouri și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre PerfectPro DAB+Box sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre PerfectPro și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari PerfectPro să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
PerfectPro
DAB+Box
radio
8717774760604
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre PerfectPro DAB+Box de mai jos.

Care este diferența dintre FM și AM?

FM reprezintă Modularea frecvenței, iar AM reprezintă Modularea amplitudinii. Cea mai mare diferență între posturile de radio FM în comparație cu posturile de radio AM este calitatea sunetului.

Când este volumul meu prea tare?

Un volum peste 80 de decibeli poate fi dăunător auzului. Atunci când volumul depășește 120 decibeli, pot apărea chiar daune directe. Șansa de deteriorare a auzului depinde de frecvența și durata ascultării.

Cum pot să-mi curăț cel mai bine radio meu?

O cârpă de curățare ușor umedă sau o cârpă moale, fără praf funcționează cel mai bine pentru a îndepărta amprentele de degete. Praful în locuri greu accesibile este cel mai bine îndepărtat cu aer comprimat.

Ce este Bluetooth?

Bluetooth este un mod de a face schimb de date fără fir între dispozitivele electronice prin unde radio. Distanța dintre cele două dispozitive care fac schimb de date nu poate, în majoritatea cazurilor, să depășească zece metri.

Este manualul PerfectPro DAB+Box disponibil în Română ?

Din păcate, nu avem manualul pentru PerfectPro DAB+Box disponibil în Română. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate