Philips PTA518

Manual de utilizare Philips PTA518

(1)
  • Register your product and get support at
    www.philips.com/welcome
    Active 3D glasses
    PTA518
Philips PTA518

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Philips PTA518 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Philips PTA518 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Philips PTA518, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Ochelari 3d și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 8.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Roemeens, Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Deens, Pools, Noors, Fins, Turks, Slowaaks, Grieks, Hongaars, Sloveens, Kroatisch, Oekraïens, Arabisch. Aveți o întrebare despre Philips PTA518 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Philips PTA518

General
Brand Philips
Model PTA518
Produs ochelar 3d
EAN 8712581662066
Limbă Roemeens, Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Deens, Pools, Noors, Fins, Turks, Slowaaks, Grieks, Hongaars, Sloveens, Kroatisch, Oekraïens, Arabisch
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.