Manual de utilizare Philips Saeco Minuto HD8662

Philips Saeco Minuto HD8662
8.4 · 4
PDF manual
 · 72 pagini
Română
manualPhilips Saeco Minuto HD8662
INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE
Citiţi cu atenţie înainte de a utiliza aparatul.
Înregistraţi produsul dumneavoastră şi obţineţi asistenţă pe site-ul
www.saeco.com/welcome
Română
Type HD8762, HD8780, HD8862, HD8865
20
RO
20

Consultați aici manualul pentru Philips Saeco Minuto HD8662, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria mașini de cafea și a fost evaluat de 4 persoane cu o notă medie de 8.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Română. Aveți o întrebare despre Philips Saeco Minuto HD8662 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Philips și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Philips să vă ofere un răspuns bun.

marius • 26-12-2021Fără comentarii

Buna ziua,dupa decalcifiere, aparatul scoate doar apa fierbinte pe teava de apa calda, indiferent ce comanda primeste (preparare cafea, esspreso, apa calda, abur, curatare aparat la pornire/oprire). Nu apare nicio eroare pe ecran iar aparatul a fost intretinut foarte bune, doar cu produsele recomandate de producator. Cum pot sa rezolv problema. Multumesc.

Buna ziua,
dupa decalcifiere, aparatul scoate doar apa fierbinte pe teava de apa calda, indiferent ce comanda primeste (prepa...
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
Laurențiu • 21-11-2022Fără comentarii

Nu știu cum se utilizează

Nu știu cum se utilizează
Vezi fotografia
Răspundeți la întrebare
Gordas Luminita • 19-3-2023Fără comentarii

Cum fac cafea,vreau pasii

Răspundeți la întrebare
Magda ionita • 1-3-2022Fără comentarii

Nu pot Sa intru in meniul aparatulului

Răspundeți la întrebare

Numărul de întrebări: 4

Philips Saeco Minuto HD8662 este o cafetieră automată care oferă o experiență de cafea personalizată și de calitate. Aceasta este prevăzută cu o pompă de presiune de 15 bari pentru a extrage aroma completă a boabelor de cafea. Presiunea personalizabilă a apei și temperatura sunt adaptate preferințelor individuale, permițând ajustarea încorporată a intensității, cantității de cafea și a nivelului de măcinare. O caracteristică-cheie este sistemul brevetat de spumare a laptelui, care producă abur și lapte spumat pentru diverse băuturi lactate, cum ar fi cappuccino și latte macchiato. Această funcție poate fi personalizată și ea, ajustată la nivelul preferințelor individuale. Philips Saeco Minuto HD8662 este ușor de utilizat și de întreținut, cu accesorii detașabile ce pot fi curățate în mașina de spălat vase. Aceasta are, de asemenea, o durată de viață mai lungă datorită componentelor durabile și de înaltă calitate, precum și permițând economisirea energiei prin funcția de oprire automată. În general, Philips Saeco Minuto HD8662 este o alegere excelentă pentru acei iubitori de cafea care caută o experiență personalizată, durabilă și de înaltă calitate.

General
Philips
Saeco Minuto HD8662
mașină de cafea
Română
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Philips Saeco Minuto HD8662 de mai jos.

Cât de des ar trebui să-mi decalcific cafetiera?

Cât de des trebuie decalcificat un aparat de cafea depinde de cât de des este utilizat și de duritatea apei. Dacă se utilizează apă tare, se recomandă să efectuați decalcifierea o dată pe lună, dacă apa este suficient de moale, o dată pe trimestru.

Care este cel mai bun mod de a-mi decalcifia cafetiera?

Pentru decalcifierea aparatului de cafea, se recomandă utilizarea unui agent de decalcifiere lichid, etichetat ca fiind potrivit pentru aparatele de cafea.

Ce este un espresso?

Espresso este o cantitate mică de cafea concentrată.

Cât timp pot păstra boabele de cafea?

Data limită de consum poate fi găsită pe ambalajul boabelor de cafea. Această dată de expirare se aplică atât timp cât punga de cafea rămâne nedeschisă.

Care este cel mai bun mod de a stoca cafeaua?

Se recomandă păstrarea cafelei într-un recipient etanș și curat.

Ce importanță are măcinarea în gustul cafelei?

Modul de măcinare a boabelor de cafea influențează puternic gustul cafelei. Dacă boabele de cafea sunt foarte mărunțite, veți avea un gust mai puternic și dacă măcinarea este mai grosieră, veți avea un gust mai blând.

Este manualul Philips Saeco Minuto HD8662 disponibil în Română ?

Da, manualul Philips Saeco Minuto HD8662 este disponibil în Română .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate