Philips SafeRide 60

Manual de utilizare Philips SafeRide 60

(1)
 • Philips SafeRide
  ®
  LED RearLight Dynamo
  Bedienungsanleitung / User Manual / Gebruiksaanwijzing / Guide dInstruction
  8 mm
  A
  B
  80 mm
  50 mm
  1
  2
  2
  1
  2
  4a
  A. Mounting on luggage rack
  1
  2
  3 4
Philips SafeRide 60

Aveți nevoie de ajutor?

Numărul de întrebări: 0

Aveți o întrebare despre Philips SafeRide 60 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți-vă întrebarea aici. Oferiți o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs.. Cu cât oferiți mai multe detalii pentru problema și întrebarea dvs., cu atât va fi mai ușor pentru ceilalți proprietari Philips SafeRide 60 să răspundă corect la întrebarea dvs..

Consultați aici manualul pentru Philips SafeRide 60, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria Lumini pentru biciclete și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engels, Nederlands, Duits. Aveți o întrebare despre Philips SafeRide 60 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Specificații Philips SafeRide 60

General
Brand Philips
Model SafeRide 60
Produs lumina pentru biciclete
EAN 8727900350531
Limbă Engels, Nederlands, Duits
Tipul fișierului PDF

Manualdeinstructiuni.ro

Cauți un manual? Manualdeinstructiuni.ro îți garantează că vei găsi manualul pe care îl cauți rapid. Baza noastră de date conține peste 1 milion de manuale PDF pentru mai mult de 10.000 de mărci. În fiecare zi, adăugăm cele mai noi manuale pentru ca tu să poți găsi mereu produsul pe care îl cauți. Este foarte simplu: doar introdu numele mărcii și tipul produsului în bara de căutare și poți vedea instantaneu manualul dorit online gratuit.

Manualdeinstructiuni.ro

© Copyright 2021 Manualdeinstructiuni.ro. Toate drepturile rezervate.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.